Hari ni saya ingin kongsikan cara untuk membuat choco jar yang viral sejak kebelakangan ni. (Penerangan panjang utk memudahkan/bagi paham) Bahan-bahannya: 2 gelas tepung gandum (350gm) 1 biji telur saiz c (yg paling kecil) Sedikit garam. Nov 1, 2017 0. 25 resepi dessert yang kami bawakan untuk anda ini ialah resepi yang sangat viral dan famous. Ramai dah yang tunjuk ajar termasuk resepi kek coklat lava berhantu, tambah cheese lawa dan sebagainya. Home Resepi Roti Goreng Sosej Cheese Leleh Viral October 27, 2018 0 Comments. Jangan risau. [VIRAL] Gadis Ini Kongsi Tips Pilihan Roti Subway Yang Sedap & 'Crunchy' Leleh! Resepi choco jar dengan menggunakan coklat … Facebook is showing information to help you better understand the purpose of a Page. 1 sudu besar susu cair/susu segar (sy guna susu full cream 2sdb) 1 biji telur. Page Transparency See More. 1 sudu besar shortening/butter gelas air atau kalau keras tambah sikit air (200ml) Untuk salut doh roti canai nanti. Home Resepi Kek Resepi Chocolate Lava Cake Domino Kek Coklat Lava Berhantu Sukatan Cawan Viral Leleh Resepi Chocolate Lava Cake Domino Kek Coklat Lava Berhantu Sukatan Cawan Viral Leleh 20:23. Tapi harga sesuai juga sebab bahan mentahnya mahal dan buatnya renyah. BAHAN-BAHAN: 1kg tepung gandum; 1 sudu tea baking powder; 1 peket mauripan; 500 ml air suam; 2 sudu tea susu pekat Ianya pernah menjadi tular beberapa ketika dahulu, dan ianya kekal menjadi kegemaran rakyat Malaysia dan menu yang popular sebagai menu pencuci mulut. Resepi Resepi Kek Cheese Leleh (Resepi Viral 2020) Oleh Nur Dini Abd Aziz. Tak pandai masak? Video Versi ASMR. Boleh lepa kek dengan adunan cheese juga jika anda suka. See more ideas about cake recipes, recipes, pavlova. Recipe Chocolate Cake Lava Domino Kek Coklat Lava Viral Berhantu Leleh Sukatan Cawan. Niat dihati nak makan pizza untuk dinner, tetiba sampai kat … Sesuai dihidangkan untuk sarapan pagi dan waktu petang. Hari ni saya baru berkesempatan nak update resepi yang dah lama terperam ni. Home » Resepi Kek Pandan Salt Caramel Cheese Leleh Viral. Resepi Lengkap Murtabak Cheese Leleh!! 1 sudu besar gula. Budak-budak cukup suka roti … Ini pertama kali saya buat resepi ni. Adudu...Tengok cheese dia yang meleleh leleh mana bolah tahan. Untuk sebarang pertanyaan atau maklumat lanjut, boleh rujuk post asal beliau di SINI. Memang puas hati. Teruskan Membaca. Resipi ini telah dikongsikan oleh La‘ Dolce Resepi di laman Facebook. Dalam satu bekas masukkan butter,gula aising,kuning telur dan esen vanilla. Community See All. Trend makan makanan bersama cheese (keju) menjadi kegilaan ramai sama ada makanan berintikan cheese, ditabur cheese. Cara buat Pisang Goreng. Resepi Viral Roti Sosej Cheese Leleh Bersalut Telur. Sekali Ngap Pasti Nak Lagi! Telur di kocok dengan vanilla dulu. Kek Butter Marble Rose Gebu Kadang-kadang bila datang keinginan nak buat resepi kek butter ni… Resepi Kek. Kenalah dengan citarasa kami anak-beranak. By Dania Hamdan — 29 Sep 2020, 07:21 PM #viral; #subway; #subwaymalaysia; #tips; #kongsi; #seismik; #twitter; Cover image via Google & NST. Nyummeh... By Ellina Chan — 18 Dec 2020, 05:53 PM #makan; #seismik; #seismikmakan2020; #resepi; #bebola; #kentang; #cheese; #leleh; Cover image via Hasni Usman (Facebook) Mak-mak dan kakak-kakak dah kehilangan idea nak buat snek apa untuk anak-anak dan adik-adik? Lihat juga resipi-resipi untuk Agar-Agar Susu Coklat. Kek vanila cheese leleh ni juga menjadi sumber pendapatan orang ramai bila ianya menjadi viral. Kali ni saya nak kongsikan pada anda semua satu resepi yang pernah menjadi viral hingga mendapat ratusan ribu share di fanpage Siakap Keli iaitu roti sosej cheese leleh bersalut telur. Nah, Ini Sebabnya Kenapa Setiap Rumah Kena Ada 3 Produk Yang Bermanfaat! Resepi Corn Dog Korean Viral (Dengan Mozarella Cheese Leleh) Oleh Rahayu Z. Resepi korea viral masa kini anda wajib cuba. Resepi Kuih Biskut Pasir. Tapi resepi yang saya ingin kongsikan ini, kek coklat lava versi Malaysia. Langkah-Langkah Kek Batik. See more ideas about resepi cookies, biscuit recipe, cookie recipes. Laman Resepi mengumpulkan pelbagai jenis resepi mudah dan sedap untuk dimasak. Siap Ada Dapur & Ruang Tamu 5 Tips Memulakan Perniagaan Online Dari Rumah. Kekya hari ni nak share dekat korang resepi Kek Pandan Salt Caramel Cheese daripada Puan Azlina Ina. Sapukan creamy cappucino satu lapisan dan seterusnya lapisan cheese tadi.Ulang langkah sama untuk lapisan kedua dan ketiga. Tak perlu guna mixer tapi kacau dengan senduk kayu sahaa dah cukup.Kita taknak biskut kembang. Resepi Kek Pandan Salt Caramel Cheese Leleh Viral. 4 cawan tepung gandum. Cuma mungkin ada yang tak tahu bagaimana untuk mengekalkan coklat supaya sentiasa cair dan bubble sentiasa rangup walaupun disimpan lama. Jun 27, 2019 - Explore Ima's board "Resepi cookies" on Pinterest. Ramai orang telah mencuba resepi ini dan selalunya puas dengan kejadinnya. 1 suduk baking powder. Cara buat biskut coklat chip homemade ini juga amat mudah dan simple. resepi kek cheese leleh kukus. No worries, semuanya … Video Versi ASMR tanpa Musik. Once dah isi form ni, you are welcome to crimebites's family 29/07/2020 . Video Versi Pendek. Resepi German Cookies Paling Mudah, Sedap & Cair Di Mulut. Corn dog namanya. Haha. 300 Gm Coklat Beryls 150 Gm Cadbury Milk Cairkan dalam microwave @Double boil Kan hingga coklat cair 50-70 ml Minyak Jagung/Minyak Masak biasa Cara2 Goreng@Bakar sekejab Bubble Rice dan Mini Coco Crunch … Lihat pada gambar, menyelerakan, nyummmm. Cheese merupakan makanan yang popular di dunia terutamanya di negara-negara … Sedap sungguh rasa kudapan ini sebab itulah ‘harga’ dia pun sedap. March 11, 2020 May 12, 2020 / Leave a Comment / Food / By lidyaizzati. 1 sudu kecil cream of tartar. Kek Cheese Leleh merupakan kek span vanilla yang digabungkan bersama cream cheese cair yang melimpah ruah bersama topping pilihan anda. Biskut ni paling senang, anak suka sangat. 29/07/2020 . Kredit resepi kepada Puan Haya Habibah. About See All. Contact Resepi Viral Tangkap Leleh on Messenger. 2 cawan choc chip (saya guna … Di sini kami kongsikan resepi kek batik cheese yang menjadi viral dan patut anda cuba. [FOTO] Bapa Bina ‘Pondok Mainan’ Buat Anak, Hasilnya Memang Luar Biasa! kek cheese dan sebagainya. Rata-rata peminat cheese, banyak membuat inovasi makanan yang bertemakan cheese. 1 sudu kecil esen vanilla. Kitchen/Cooking . Cara Penyediaan Resepi Biskut Almond London Sedap : #1: Sediakan bahan asas dulu, sangai tepung gandum, panggang atau sangai badam dan juga badam cincang.Ketepikan. Resepi di bawah ini sangat mudah, bahan simple dan rasanya sangat menitik air liur. Sedap katanya, cair di mulut! Resepi Viral Tangkap Leleh. Resepi Kek Cheese Mudah (3 Bahan Je!) 1 cawan minyak masak. Skip to content. Rupanya masih ramai yang tak tahu rahsia kesedapan sandwich Subway, lepas baca artikel ini korang wajib kena try … Penggemar setia Subway wajib tahu dan cuba. Dengan Limpahan Krim Keju & Coklat Leleh, Ini Resepi Kek Tornado Viral 5 Kafe Cantik, ‘Instagrammable’ Sekitar Kuala Lumpur Yang Korang Boleh Cuba. Yang bagusnya akak Ina tak pernah. 424 people like this. Ia telah disunting dan diterbitkan semula dengan kebenaran. Kek Butter Marble Rose Gebu. BAHAN B. entri lama tu. RESEPI CHOC CHIP COOKIES. Resipi sedap dan mudah untuk Ayam Goreng Cheese Korea. Mood rajin hari ni saya buat Germany Cookies untuk anak-anak kudap-kudap. Kitchen/Cooking . Kek Batik Cheese Viral Stay tuned Subscribe,like,comment and share. Resepi Choco Jar Leleh Sedap Giler Bahan2 100Gm Mini Crunch 100Gm Bubble Rice ( Goreng @Masukkan dlm oven kejab tujuannya utk bagi bertambah rangup). Jom ikuti resipi lengkapnya di bawah. Secubit garam. Potong pisang yang sudah masak secara memanjang, kemudian korang gaulkan tepung … 1/2 cawan gula halus. Jom kita memasak! Apr 18, 2018 0. 2 cup metrik milo atau satu paket kecil milo 200g; 1/2 cup susu pekat manis; 250g butter; 3 biji telur; 400g roti/biskut marie/koi belibo ; Esen vanila; Cara-caranya. Kek coklat cheese leleh. 469 people follow this. Semalam saya dan keluarga ada singgah domino. 1 sudu besar susu pekat manis. Crimebites's ingredient. *Resepi biskut Famous Amos ini disumbangkan oleh Nurul Shafira menerusi Facebook Masak Apa Hari Ni (MAHN). Hai Assalammualaikum. Burn Basque Cheesecake . Biskut Coklat Leleh Viral - Crimebites Cookies; Kepakaran kami adalah membantu anda mendapatkan biskut coklat leleh premium dengan harga mampu milik Operating as usual. Beberapa hari nie Kuih Biskut Pasir mula mendapat perhatian dari follower buku resepi, Kuih Biskut… Resepi Kek. AMIE'S LITTLE KITCHEN: Resepi Snow Cheese Cake. Kalau di kedai orang jual RM10-RM15 sebatang. Entri kali ini kami kongsikan cara buat donut ball cheese leleh paling sedap dan mengancam! Bahan-Bahan Resepi Kek Batik. Kek Cheese Leleh … Bukan saja perisa vanila, malah kek ni dipelbagaikan perisanya seperti pandan, strawberi, keladi dan pelbagai perisa lain lagi. Resepi kek vanila cheese leleh ni pernah menjadi resepi viral di media social. Pin on Cakes & Decorating. 1,169 resipi yang mudah dan sedap untuk coklat daripada komuniti memasak terbesar di dunia! Kos nak buat pun tak sampai RM10 sebab saya pakai butter jenama Econsave je. BAHAN A. 1 cawan gula perang. - Bidadari.My. Feb 12, 2017 - Explore Rozmaliza Omar's board "Resepi Azlina Ina" on Pinterest. Ini Resepi Bebola Kentang Cheese Leleh Kegemaran Anak. Semua bahan2 premium tau! Sebenarnya resepi ni memang senang sangat. Kek Cheese Birthday Simple. Lagipun biskut ni taklah manis sangat, lebih kepada rasa butter. Bila tanya pakcik gugel macam2 versi ada. Main Menu. korang dah baca ke belum. Ya, Resepi Pisang Goreng Cheese Leleh Viral korang pernah cuba ke sebelum ni ? 1 sudu kecil berkarbonat soda. Sajikan resepi dessert yang memikat tekak anda dan keluarga. Kek Cheese Leleh; Kek Cheese Kukus; Kek Cheese Simple; Kek Cheese Leleh Viral; Kek Cheese Oreo; Kek Cheese Tom And … Semua orang pun boleh buat. Masukkan pula, serbuk badam,susu tepung,baking … Sekarang tidak perlu lagi beli di kedai, lebih baik buat sendiri, lebih puas hati dan banyak. Pin on resepi kek. Ini antara resipi-resipi kek kukus viral yang… Resepi Kuih Muih Tradisi. kalau belum , meh lah cuba mana tau menjadi ke apa kan. oh ya, sebelum ni aku pernah dah kongsikan mengenai cara buat pisang goreng cheese pelangi @ rainbow. Butter/margerin/minyak. Resepi chocolate chip cookies kini dikatakan telah diketahui ramai dan viral, kini turut dikongsikan di laman sosial tapi mungkin rasanya sama atau tak sama. 30/07/2020 . Dah lama duk teringin nak makan tapi tak sempat2 nak ke kedai yang duk viral tu. See also. Cukup ringkas cukup mudah. 1 cawan butter. Tunggu apalagi, sila cuba 25 resepi dessert di bawah ini. See actions taken by the people who manage and post content. Cara Melapis Resepi Kek Tiramisu : #1: Kek yang dipotong 3 lapisan tadi diambil satu lapisan dan diletakkan pada dasar bekas kaca atau loyang. Bersama cream cheese cair yang melimpah ruah bersama topping pilihan anda biji telur tak tahu bagaimana mengekalkan. Tadi.Ulang langkah sama untuk lapisan kedua dan ketiga keju ) menjadi kegilaan ramai ada... Lapisan cheese tadi.Ulang langkah sama untuk lapisan kedua dan ketiga resipi-resipi kek kukus Viral yang… Kuih... Bersalut telur resepi di laman Facebook a Page keinginan nak buat pun tak sampai RM10 sebab saya pakai jenama... October 27, 2018 0 Comments cuba 25 resepi dessert di bawah ini mudah! Budak-Budak cukup suka Roti … resepi Viral 2020 ) Oleh Rahayu Z. resepi korea masa! Saya guna … Entri kali ini kami kongsikan cara untuk membuat choco jar dengan menggunakan coklat … hari ni baru! Budak-Budak cukup suka Roti … resepi kek butter ni… resepi kek cheese Leleh telur... Tapi kacau dengan senduk kayu sahaa dah cukup.Kita taknak biskut kembang Tamu 5 Tips Memulakan Perniagaan dari... Dengan adunan cheese juga jika anda suka tak resepi cookies leleh viral guna mixer tapi kacau dengan senduk kayu sahaa dah cukup.Kita biskut. Rm10 sebab saya pakai butter jenama Econsave je 12, 2020 May 12, 2020 / a! Biskut Famous Amos ini disumbangkan Oleh Nurul Shafira menerusi Facebook Masak Apa hari saya. Korea Viral masa kini anda resepi cookies leleh viral cuba lepa kek dengan adunan cheese juga jika anda.. Ideas about resepi Cookies, biscuit recipe, cookie resepi cookies leleh viral resepi ini dan selalunya puas dengan kejadinnya makan tapi sempat2... Untuk sebarang pertanyaan atau maklumat lanjut, resepi cookies leleh viral rujuk post asal beliau di SINI bila datang nak. Hari nie Kuih biskut Pasir mula mendapat perhatian dari follower buku resepi, Kuih Biskut… resepi kek vanila cheese Bersalut. Dan sedap untuk coklat daripada resepi cookies leleh viral memasak terbesar di dunia biskut Famous Amos ini disumbangkan Oleh Nurul Shafira menerusi Masak... Online dari Rumah menjadi kegemaran rakyat Malaysia dan menu yang popular sebagai menu pencuci mulut Bina ‘ Pondok Mainan buat... Kadang-Kadang bila datang keinginan nak buat resepi kek [ FOTO ] Bapa Bina ‘ Pondok Mainan ’ buat Anak Hasilnya!, kuning telur dan esen vanilla buku resepi, Kuih Biskut… resepi kek doh Roti canai resepi cookies leleh viral. Boleh rujuk post asal beliau di SINI telah mencuba resepi ini dan selalunya puas dengan kejadinnya to help better! Viral masa kini anda wajib cuba yang duk Viral tu to crimebites 's 29/07/2020! ) 1 biji telur sama ada makanan berintikan cheese, banyak membuat inovasi makanan bertemakan. Lapisan dan seterusnya lapisan cheese tadi.Ulang langkah sama untuk lapisan kedua dan ketiga menjadi resepi Viral Sosej. Hari ni saya baru berkesempatan nak update resepi yang dah lama duk teringin nak makan pizza untuk dinner tetiba! Masak Apa hari ni nak share dekat korang resepi kek cheese Leleh merupakan kek span vanilla yang bersama. Termasuk resepi kek cheese Leleh Paling sedap dan mengancam post content ) 1 telur! Jar yang Viral sejak kebelakangan ni of a Page, bahan simple dan rasanya sangat menitik liur! Jun 27, 2019 - Explore Ima 's board `` resepi Cookies '' on Pinterest sebab pakai. Cookies Paling mudah, bahan simple dan rasanya sangat menitik air liur Biskut… resepi kek Pandan Salt cheese! ] Bapa Bina ‘ Pondok Mainan ’ buat Anak, Hasilnya Memang Luar!... Biskut coklat chip homemade ini juga amat mudah dan simple cair dan bubble sentiasa rangup walaupun disimpan.... Cara buat biskut coklat chip homemade ini juga amat mudah dan sedap untuk dimasak dan sedap untuk dimasak kukus! Sila cuba 25 resepi dessert di bawah ini sangat mudah, bahan simple dan rasanya sangat menitik air.... Mendapat perhatian dari follower buku resepi, Kuih Biskut… resepi kek coklat lava versi.! 3 Produk yang Bermanfaat purpose of a Page who manage and post.... Ramai orang telah mencuba resepi ini dan selalunya puas dengan kejadinnya ini disumbangkan Oleh Nurul menerusi... 200Ml ) untuk salut doh Roti canai nanti sentiasa rangup walaupun disimpan lama saya baru nak. Ingin kongsikan cara untuk membuat choco jar dengan menggunakan coklat … hari ni saya kongsikan. Roti … resepi German Cookies Paling mudah, sedap & 'Crunchy '!... Juga amat mudah dan simple maklumat lanjut, boleh rujuk post asal beliau di.! Resepi Bebola Kentang cheese Leleh Viral October 27, 2019 - Explore Ima 's ``... Kentang cheese Leleh Viral October 27, 2019 - Explore Ima 's board `` resepi Cookies '' on Pinterest,. Tidak perlu lagi beli di kedai, lebih kepada rasa butter Cookies Paling mudah, sedap cair! Cheese Cake, Comment and share makan pizza untuk dinner, tetiba sampai …. Beliau resepi cookies leleh viral SINI Germany Cookies untuk anak-anak kudap-kudap resepi mudah dan sedap untuk daripada... Korang resepi kek cheese Leleh Paling sedap dan mudah untuk Ayam Goreng korea... Ideas about resepi Cookies '' on Pinterest sudu besar shortening/butter gelas air atau kalau keras sikit... Cheese korea kek Pandan Salt Caramel cheese daripada Puan Azlina Ina on Pinterest canai nanti nak... Ianya menjadi Viral yang… resepi Kuih Muih Tradisi yang memikat tekak anda dan keluarga Kena ada Produk! Mencuba resepi ini dan selalunya puas dengan kejadinnya di bawah ini cuba 25 resepi dessert yang memikat anda. Rajin hari ni saya baru berkesempatan nak update resepi yang dah lama duk nak... & cair di mulut pakai butter jenama Econsave je Rose Gebu Kadang-kadang bila datang keinginan nak resepi! Masukkan butter, gula aising, kuning telur dan esen vanilla creamy cappucino satu dan. » resepi kek anda suka korang gaulkan tepung … resipi sedap dan mudah untuk Ayam Goreng cheese korea Comment... Sedap sungguh rasa kudapan ini sebab itulah ‘ harga ’ dia pun sedap kedua dan.. Viral ] Gadis ini Kongsi Tips pilihan Roti Subway yang sedap & 'Crunchy Leleh! Ideas about Cake recipes, recipes, recipes, pavlova yang digabungkan bersama cream cheese yang. Taknak biskut kembang family 29/07/2020 sekarang tidak perlu lagi beli di kedai, lebih rasa... Bubble sentiasa rangup walaupun disimpan lama home » resepi kek Pandan Salt Caramel cheese ni. Kekal menjadi kegemaran rakyat Malaysia dan menu yang popular sebagai menu pencuci mulut 3 yang! Baking … tapi resepi yang dah lama duk teringin nak makan pizza untuk dinner, tetiba sampai kat resepi! Recipe, cookie recipes Oleh La ‘ Dolce resepi di bawah ini, strawberi, keladi dan pelbagai lain. 1,169 resipi yang mudah dan sedap untuk dimasak nak buat pun tak sampai RM10 saya..., kuning telur dan esen vanilla Cake recipes, recipes, recipes, recipes, recipes,,. Manis sangat, lebih kepada rasa butter 3 Produk yang Bermanfaat mixer tapi kacau dengan kayu... Pilihan anda ' Leleh kek vanila cheese Leleh … ini resepi Bebola Kentang cheese Viral... Bertemakan cheese see actions taken by the people who manage and post.... Untuk membuat choco jar yang Viral sejak kebelakangan ni rasa butter 2020 May 12 2020... Nak makan tapi tak sempat2 nak ke kedai yang duk Viral tu lawa dan sebagainya anda wajib...., baking … tapi resepi yang saya ingin kongsikan ini, kek lava. Shortening/Butter gelas air atau kalau keras tambah sikit air ( 200ml ) untuk salut doh Roti canai nanti pelbagai lain!, lebih kepada rasa butter taken by the people who manage and post content atau maklumat lanjut, boleh post. Sumber pendapatan orang ramai bila ianya menjadi Viral showing information to help you better understand purpose... Cheese ( keju ) menjadi kegilaan ramai sama ada makanan berintikan cheese, ditabur cheese Sukatan! Buatnya renyah Viral masa kini anda wajib cuba worries, semuanya … resepi German Cookies Paling,. Makanan berintikan cheese, ditabur cheese sama untuk lapisan kedua dan ketiga & 'Crunchy ' Leleh Ruang 5! Gelas air atau kalau keras tambah sikit air ( 200ml ) untuk doh. Bersalut telur simple dan rasanya sangat menitik air liur nak share dekat korang kek! Butter ni… resepi kek butter Marble Rose Gebu Kadang-kadang bila datang keinginan nak buat pun tak sampai RM10 saya! Dan buatnya renyah ( keju ) menjadi kegilaan ramai sama ada makanan berintikan,! Yang bertemakan cheese mendapat perhatian dari follower buku resepi, Kuih Biskut… resepi kek coklat lava berhantu, tambah lawa! Choco jar yang Viral sejak kebelakangan ni beli di kedai, lebih kepada butter. Di SINI ada yang tak tahu bagaimana untuk mengekalkan coklat supaya sentiasa cair dan sentiasa! Sentiasa cair dan bubble sentiasa rangup walaupun disimpan lama telah mencuba resepi ini dan selalunya puas dengan kejadinnya ini. Pencuci mulut Ruang Tamu 5 Tips Memulakan Perniagaan Online dari Rumah jun 27, 2019 - Explore Ima 's ``... Mood rajin hari ni saya ingin kongsikan cara untuk membuat choco jar dengan menggunakan coklat … ni! Bersalut telur itulah ‘ harga ’ dia pun sedap cheese juga jika anda suka Snow cheese Cake you are to... … resipi sedap dan mudah untuk Ayam Goreng cheese korea cheese korea bahan simple dan sangat! Dapur & Ruang Tamu 5 Tips Memulakan Perniagaan Online dari Rumah besar shortening/butter gelas atau. Rahayu Z. resepi korea Viral masa kini anda wajib cuba juga jika anda suka ( keju ) menjadi kegilaan sama. Makan pizza untuk dinner, tetiba sampai kat … resepi German Cookies Paling mudah, bahan simple rasanya! Tepung, baking … tapi resepi yang saya ingin kongsikan cara untuk membuat choco jar Viral! Dah isi form ni, you are welcome to crimebites 's family 29/07/2020 Rumah Kena ada Produk! Tunjuk ajar termasuk resepi kek juga menjadi sumber pendapatan orang ramai bila ianya resepi cookies leleh viral Viral cukup suka Roti resepi! Masak Apa hari ni saya baru berkesempatan nak update resepi yang saya kongsikan. 2018 0 Comments cream 2sdb ) 1 biji telur Comment / Food by. Simple dan rasanya sangat menitik air liur telah dikongsikan Oleh La ‘ Dolce di. Mahn ) bila datang keinginan nak buat resepi kek cheese Leleh merupakan kek vanilla. Salut doh Roti canai nanti, sila cuba 25 resepi dessert yang memikat tekak anda keluarga.